Om Oss

Er du god, gjør vi deg bedre.

Fjernjobb ble en realitet etter mange år i bransjen og erfaringer som minnet mye om det norske utdanningssystemet. Noen er milevis foran, mens lærerne bruker mesteparten av tiden og energien sin på de som ligger bakpå. Det samme har vi sett i alle salgsbyråene vi har jobbet for også. Åpne kontorlandskap, støy, forstyrrelser og medarbeidere som er mer interessert i å prate med deg, enn med kunden sin. Det er vel og bra på timelønn, men for oss, ønsket vi å bruke minst mulig tid på jobb, og tjene mest mulig penger så vi kan bruke tiden vår på de og det vi bryr oss om.

Vi bygger på et enkelt prinsipp som den legendariske Michael Pedone uttalte “Gi meg 3 timer med legitim samtaletid, og jeg gir blanke i hva du bruker resten av dagen din på”.

Lever 3 legitime timer med samtale på telefonen, så kan du selv velge når og hvor du ønsker å gjøre det fra. Om det er fra godstolen hjemme, på fjellet eller fra stranda i Pattaya, det bestemmer du selv. Vi tilbyr en mulighet, og det du får her er også den beste provisjonen i bransjen. Bare de beste er gode nok, og om du ønsker deg mer fritid, mer fleksibilitet og bedre vilkår enn noen andre kan tilby, ja, da har du kommet til rett sted.

Velkommen.

 

Menu